MULTINACIONAL? NO GRÀCIES

La distribució de l'energia, de l'aigua, del gas ha de respondre a criteris de redistribució de la riquesa i de justícia social i en cap cas ha de danyar la salut de cap.

Algunes apostem per un nou país, una nova República social on tot allò necessari per a una vida digne sigui de propietat col·lectiva amb l'únic objectiu de satisfer les necessitats de cadascuna amb les
limitacions de la responsabilitat de la preservació del medi natural i de la salut de totes i no només de l'espècie humana. La distribució de l'energia, de l'aigua, del gas ha de respondre a criteris de redistribució de la riquesa i de justícia social i en cap cas ha de danyar la salut de cap. Per tant apostem per un sistema energètic descentralitzat i no mercantilista. Hem de fugir de les grans corporacions i multinacionals del sector com el cas d'ENDESA. Una empresa privatitzada i ara en propietat dels amiguets de les famílies polítiques de l'Estat, PP, PSOE i Ciutadans. Una empresa explotadora dels nostres recursos naturals i altament contaminant i amb milers de beneficis cada any, que et deixa sense llum per motius de pobresa energètica sense dubtar-ho encara que això signifiqui la mort literal o en vida d'infants o gent gran. Però ara, a més, extorsiona i amenaça als usuaris que es neguen al canvi dels comptadors analògics pels comptadors telegestionables. Els motius de negar-se són diversos. La salut per la gran quantitat d'ones electromagnètiques que ens envolten. La privacitat per la gran quantitat d'informació de l'usuari que ENDESA pot obtenir amb aquests comptadors. I la lliure competència perquè t'obliguen a posar els seus comptadors quan segons la llei l'usuari pot escollir el que més li sembli. Ciutadà, si t'amenacen, dirigeix-te a plataforma.stop.contadores@gmail.com i/o a l'OMIC. I busca altres alternatives per consumir l’energia que necessites, però abans redueix el consum.

Una empresa explotadora dels nostres recursos naturals i altament contaminant i amb milers de beneficis cada any, que et deixa sense llum per motius de pobresa energètica sense dubtar-ho encara que això signifiqui la mort literal o en vida d'infants o gent gran.