Resistim, guanyem i guanyarem

Primer de tot, ens alegrem de l'alta participació per sobre del 80%. Per dues raons, nosaltres sempre treballem perquè la ciutadania participi en tots els processos de decisió possibles i per altra, elimina qualsevol consideració sobre la mal dita majoria silenciosa.

Respecte a els resultats del procés electoral ilegítim del passat dia 21 de desembre l'Assemblea Local de la CUP vol fer vàries consideracions. Primer de tot, ens alegrem de l'alta participació per sobre del 80%. Per dues raons, nosaltres sempre treballem perquè la ciutadania participi en tots els processos de decisió possibles i per altra, elimina qualsevol consideració sobre la mal dita majoria silenciosa.
Segon. Malgrat tota la repressió policial i judicial amb múltiples processos injustos, presos polítics i part del govern legítim a l'exili. Malgrat tenir la Junta Electoral de part i i els grans Medias estatals
fent l'ona al “gobierno espanyol” amb l'aplicació del 155; el bloc independentista ha tornat a guanyar i fins i tot ha augmentat en vots absoluts. Tercer. La CUP-CC ha patit un fort retrocés en l'àmbit del Principat i localment, cosa que no ens fa estar exultants, però així i tot continuem sent necessaris i tot i que en el bloc independentista les esquerres són majoria no és així en l'àmbit parlamentari. Quart. Nosaltres som un moviment polític i no un artefacte electoralista. Volem treballar per eixamplar el suport a la República per l'esquerra anticapitalista, feminista i ecologista. Seguirem treballant amb l'autocrítica, l'autoavaluació i la reflexió a fi i afecte d'arribar al màxim de la ciutadania. I és per tot això que els nostres projectes, activitats i accions han d'anar encaminades a revertir el suport del missatge proposat per partits de l'establishment econòmic (Ibex35) i polític, populista de dretes amb tints d'extrema dreta que a curt, mitjà i llarg termini suposa un retrocés dels drets socials amb gran perjudici per les classes populars i treballadores.

Nosaltres som un moviment polític i no un artefacte electoralista. Volem treballar per eixamplar el suport a la República per l'esquerra anticapitalista, feminista i ecologista. Seguirem treballant amb l'autocrítica, l'autoavaluació i la reflexió a fi i afecte d'arribar al màxim de la ciutadania.