Tornem-hi.

A més és posa en marxa el protocol contra les agressions sexistes, per fer dels espais de la Festa Major espais lliures de sexisme.

Ara estem apunt d’acabar el mes d’agost i com cada any per aquestes dates arriba la Festa Major de Santa Perpètua. Una Festa Major que aquest any modifica algunes activitats de dia, franja horària, i n’arriben algunes de noves. Ara toca veure com la població es pren aquests canvis i reben aquestes activitats, com hi participen i com en gaudim.  A més es posa en marxa un protocol contra les agressions sexistes, per fer dels espais de la Festa Major espais lliures de sexisme.

A més aquest any és especial ja que es celebren 5 anys de lluita juvenil a Sta Perpètua. I per això  volem felicitar a les companyes d’Arran, hereves de l’Assemblea de Joves de Sta Perpètua. Un espai imprescindible per a la formació i organització del jovent. Un col·lectiu que ha treballat per construir i consolidar un moviment juvenil que fins a la seva creació era inexistent.  Una tasca imprescindible, a seguir amb la lluita companyes!

I amb aquests dies de festa iniciem el curs i la normalitat torna a començar de nou. Un curs que ha de ser molt important per al futur de Catalunya, un dels territoris dels Països Catalans. En les properes setmanes avançarem cap a un referèndum d’autodeterminació,  davant el qual caldrà prendre partit i posicionar-se. Però tot això serà un cop passi la Festa Major, ara toca aprofitar aquests 3 dies i gaudir de la Festa Major.  I tant ara com en les properes setmanes cal que portem a les pràctica aquelles paraules tant popularment conegudes de Vicent Andrés Estelles: 'No et limites a contemplar aquestes hores que ara vénen. Baixa al carrer i participa. No podran res davant un poble unit, alegre i combatiu.'

 

A més aquest any és especial ja que es celebren 5 anys de lluita juvenil a Sta Perpètua. I per això  volem felicitar a les companyes d’Arran, hereves de l’Assemblea de Joves de Sta Perpètua